Materialen

De verwoesting na orkaan Irma op Sint Maarten is groot, het is een van de ergste rampen die het eiland sinds lange tijd heeft meegemaakt. Het ziekenhuis is heeft ook schade opgelopen en kampt met tekorten. Er is een groot gebrek aan medische apparatuur, medicijnen en andere hulpmiddelen. De eerste twee zendingen met medische apparatuur is reeds getransporteerd en aangekomen in het Sint Maarten Medical Center.

Echter, hulp in de vorm van het doneren van medische apparatuur is nog steeds zeer welkom. Daarnaast wij hebben vooral ook uw financiële steun nodig. Veel apparatuur en medicijnen moeten namelijk in de regio aangeschaft worden, in verband met een groot financieel schaalvoordeel. Wij kunnen verzekeren dat uw geld direct ter plaatse komt, omdat wij nauw samenwerken met diverse partners en het management van het Sint Maarten Medical Center. 

De stichting Vrienden van het Sint Maarten Medical Center zijn ontzettend dankbaar voor de medewerking die we tot nu toe ontvangen hebben. Wilt u het Sint Maarten Medical Center ook helpen? Dan kunt u een financiële bijdrage storten op:

NL32 INGB 0008 0486 01 

t.n.v. Stichting Vrienden van SMMC

Bekijk de lijst met nog benodigde materialen

Mede mogelijk gemaakt door: